banner_01 banner_03
banner_05
banner_06
Vasile Parvan
dreapta
COMPLEX REZIDENTIAL PENTRU TINERI VASILE PARVAN 

Pentru cei aflați în căutarea unei prime locuințe moderne și nouă, Complexul Rezidențial pentru Tineri Vasile Parvan Bacau reprezintă oferta perfectă și soluția căutării lor. Viața este ceea ce ți se întâmplă, în timp ce tu faci planuri, noi construim.
Va prezentăm cel de al treilea proiect, pentru familii tinere ce doresc să evadeze din zgomotul orașului, dar în același timp în imediata apropiere a acestuia, la 10 minute cu mașina de centrul orașului, cu grădinițe și școli gimnaziale la 300-500 m, în vecinătatea restaurantului "Barați", proiect ce se va desfășura în str. Vasile Pârvan nr. 29
Prima etapa a acestui proiect începe în vara anului 2008 și va fi formată cu 4 imobile cu predare în decembrie 2009.
Cea de a 2-a etapă, formată din 6 imobile va fi predată în 2010, complexul fiind compus din 10 imobile P+6+M. Totalizând 240 de locuințe: garsoniere. apartamente cu 2 respectiv 3 camere, dumneavoastră vă puteți alege locuința care vi se potrivește și confortul dorit.  
Complexul rezidențial pentru tineri V. Pârvan, va dispune de spații de joacă pentru copii, parcări, finisaje standard, racordat de canalizare, alimentare cu apă și energie electrică, gaz natural, telefon, TV și internet.
Dorim să asigurăm tot confortul locatarilor noștri. In acest sens, menționăm că sistemul constructiv permite configurația apartamentelor în funcție de solicitările dumneavoastră. 
Plătind 30% avans din valoarea apartamentului, puteți să vă asigurați confortul unei locuințe noi și moderne într-un cartier liniștit și plin de verdeață. Restul ratelor se vor achita eșalonat conform fazelor de execuție a proiectului.

spatii
LOCALIZARE IN BACAU COMPLEX REZIDENTIAL PENTRU TINERET VASILE PARVAN BACAU - APARTAMENTE DE VANZARE
COMPLEX REZIDENTIAL PENTRU TINERET VASILE PARVAN BACAU - APARTAMENTE DE VANZARE
COMPLEX REZIDENTIAL PENTRU TINERET VASILE PARVAN BACAU - APARTAMENTE DE VANZARE
garsoniere 2cam 3cam
[Home] [Despre noi] [Proiecte] [Vadu Bistritei] [Titulescu] [Parvan] [Inchirieri] [Contact]
banda_jos